Digitális mintaiskola projekt

Digitális mintaiskola projekt

A Digitális jövő - oktatás konferencián került bemutatásra a Digitális mintaiskola projektet bemutató filmünk, amely teljes körű képet ad a programról és a képzésről. Bízunk benne, hogy rövidesen számos magyarországi iskolában kerül bevezetésre a mintaiskolai gyakorlat és a gyerekeknek lehetőségük nyílik az iskolai tanulás során is megtapasztalni a digitalizáció kínálta lehetőségeket.

 

 

 

A film készítése során közreműködtek a Piarista Gimnázium tanárai és 7. osztályos tanulói Kormos Zoltán, történelem-latin szakos tanár úr segítségével. A budapesti Piarista Gimnáziumban a diákoknak lehetőségük van modern oktatási eszközök segítségével tanulni. Számos tanórán, többek között történelem, angol vagy akár média-ismereten is, részt vehetnek a legújabb technológiával felszerelt tantermekben.

Digitális Mintaiskola projekt

 

 

 

 

 

 

 

Ez a rövid film betekintést enged ebbe az újfajta oktatási módszerbe, mind a diák, mind a tanár oldaláról is. Bízunk benne, hogy rövidesen számos magyarországi iskola indul el a digitalizáció útján és vezeti be a digitális eszközöket a mindennapi tanulási gyakorlatba!